image description

Eventing-oefenterrein

Met medewerking van de Provincie Limburg en de Gemeente Horst aan de Maas is het mogelijk geworden een compleet,
volledig omheind, eventing-oefenterrein aan te leggen.

Grandorse Horse Trials staan garant voor de kwaliteit en variatie van de crosshindernissen op het eventing-oefenterrein.

Individuele training kost € 20,- incl. BTW.

Wil je privé, of als vereniging of instructeur het eventing-oefenterrein exclusief - voor jou, jouw vereniging of jouw klanten - huren? Dan kost dit per dagdeel  € 150,- incl. BTW.

Procedure:

Meld 1 week voor de training aan. Maak gebruik van het contactformulier op deze website of stuur een email naar info@grandorse.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en datum en tijdstip waarop je gebruik wilt maken van het terrein.

Vermeld ook of je alleen komt trainen, of dat er meerdere combinaties gelijktijdig willen trainen.
Je ontvangt per email een bevestiging, waarin met een leesbevestiging gevraagd wordt of je kennis hebt genomen van de Huisregels en je ontvangt een factuur.

Nadat je betaald hebt, ontvang je een code waarmee je de poort kunt openen. 

Annuleren kan tot 24 uur voor de geplande training. In overleg wordt dan een nieuwe training ingepland. 

Documenten:

 

 


Limburg Future Pro’s

Limburg Future Pro’s is het talentenprogramma van Stichting Limburg Paardensport. Hiermee worden Limburgse toptalenten in de springsport, en vanaf 2021 ook de eventing, begeleid door respectievelijk bondscoaches Rob Ehrens en Mans Buurman. De uitzonderlijke talenten in Limburg wordt op deze manier een springplank geboden richting de topsport.

Het KNHS Regio Limburg Talent Boost programma kan een mooie voorloper zijn als voorbereiding op de selectie voor de Limburg Future Pro's.

Rob Ehrens en Mans Buurman selecteerden uit de 38 aanmeldingen 15 kandidaten voor de scoutingsdagen. Waarvan 3 eventers en 12 springruiters. Rob selecteerde eerder al uit het team van vorig jaar 3 springtalenten: Britt Driessen, Tobias Luikens en Emma Bocken. Rob en Mans namen tijdens de scoutingsdagen uitgebreid de tijd om de ruiters en amazones tussen de 12 en 25 jaar goed te leren kennen. De kandidaten werden één op één getraind en begeleid. Na de individuele terugkoppeling werden uiteindelijk zes talenten aan het team toegevoegd waarvan 2 eventers, Nikki Hanssen en Jette Staaks.

  • Britt Driessen (tevens in team 2020)
  • Emma Bocken (tevens in team 2020)
  • Tobias Luikens (tevens in team 2020)
  • Jasper Bulthuis
  • Sophie Schoonwater
  • Alicia Bocken
  • Anthony Schreinemachers
  • Nikki Hanssen (eventing)
  • Jette Staaks (eventing)