image description

Over Grandorse

In Grandorse Top horse facilities staat de toppaardensport centraal

De hippische zone Grandorse is een unieke zone waarin de paardenbranche, ondernemers en overheid samenwerken om topsport en de breedtesport te faciliteren en te ontwikkelen. De aanwezige faciliteiten zijn van hoogwaardig niveau.

Welke faciliteiten zijn er op Grandorse?

  • Derbyterrein;
  • Twee grote graspistes met een kwalitatief hoogwaardige bodem;
  • Vaste en verplaatsbare eventing hindernissen;
  • Acht marathonhindernissen voor menners;
  • Evenemententerrein;
  • Eventing-oefenterrein en Eventing-crossbaan 
  • Verharde parkeerplaatsen voor auto’s en vrachtauto’s.

Vele prachtige evenementen

Op het unieke hippische terrein worden jaarlijks vele evenementen georganiseerd, denk aan de (inter-)nationale spring- en dressuurwedsstrijden, aan Outdoor Horst en de Grandorse Horse Trials, de (inter-)nationale Menwedstrijden Horst aan de Maas. Kijk voor een actueel overzicht van toekomstige evenementen in de kalender.

Samenwerking centraal

Grandorse is een initiatief opgezet door de paardenbranche en gezamenlijk met de overheid en investeerders verder ontwikkeld en gerealiseerd. Door de hoge kwaliteit van de faciliteiten, de aanwezige huidige paardensporters en de uitstekende vestigingsmogelijkheden, is er volop interesse vanuit de paardenbranche uit de hele wereld om zich in Grandorse te vestigen. 

Ook biedt Grandorse veel mogelijkheden tot samenwerking voor de gehele paardenbranche. De prachtige beschikbare faciliteiten, aanwezige organisatiekracht en locatie zijn een uitstekende basis voor de realisatie van vele activiteiten voor verenigingen en stichtingen.

Hippische activiteiten organiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Video's over Grandorse

In onderstaande filmpjes krijgt u een goede indruk van Grandorse en komen verschillende bekende namen uit de paardensport wereld aan het woord.