image description

Buitenseizoen van start met eveningtrainingen.

Dinsdag 16 maart 2021

Zondag 21 maart 2021 wordt er voor het eerst getraind op het nieuwe eventing-oefenterrein, gelegen aan de Schorfvenweg. Waar voorheen voornamelijk geparkeerd werd is met inzet, medewerking en financiering van de Provincie Limburg, Grandorse Horse Trials en de Gemeente Horst aan de Maas een prachtige oefenlocatie aangelegd met vaste hindernissen, een waterbak en volop ruimte voor mobiele eventinghindernissen. 

Suzanne Bouten (www.eventingplus.nl) bijt de spits af en gaat als eerste het nieuwe terrein gebruiken. Paasmaandag volgt Vera Grevelink (www.veragrevelink.weebly.com) 

Grandorse streeft ernaar om zoveel mogelijk eventingruiters in de gelegenheid te stellen gebruik te maken van het oefenterrein. Daarbij wordt intensief samengewerkt met Grandorse Horse Trials. Vrije trainingen zijn mogelijk als de voorwaarden voor een veilig gebruik en garantstelling voor de beste kwaliteit gewaarborgd zijn. Voorlopig kan alleen in groepen, onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur getraind worden.  

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht